Af forældre,

Karusel, lettere for forældre, bedre for planeten

til forældre

Vi grundlagde Karusel i 2023 med ambitionen om, at gøre forældreskabet lidt nemmere og meget bedre for planeten.

Forældre bør kunne træffe lette valg uden at gå på kompromis med kvalitet og bæredygtighed.

Om os

Da vi fik børn, opdagede vi det samme, som de fleste gør, når de venter deres første barn. Man har brug for virkelig mange ting. Lister over need-to-haves og nice-to-haves er endeløse. Og vokser så hurtigt som børnene.

På trods af at vi havde et ønske om at købe brugt, endte vi oftest med at købe fra ny. Der manglede en nem og brugervenlig secondhand platform.

Samtidig kunne vi ikke begribe, at der var bunker af nyt tøj og udstyr verden over, der bliver brændt eller ender på lossepladsen. Ikke nok med at tøjproduktion har et kæmpe klimaaftryk, så ender mere end 16% af produceret tøj aldrig hos forbrugerne – blot fordi det er gamle kollektioner eller ikke bliver solgt.

Det går simpelthen ikke, så vi besluttede at hjælpe med at ændre på det. At købe secondhand og overskudsvarer skal være så let og tilgængeligt, som det er at købe nyt — uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Så med denne vision i tankerne, gik vi i dialog med vores netværk af forældre og skabte Karusel.
For alle os, der vil træffe mere bæredygtige valg uden ekstra besvær. 

God fornøjelse!

Karusel-holdet

Bliv Karusel partner?

Vi har indgået samarbejde med et udvalg af brands og butikker, der sælger deres børne- og familieprodukter på vores app – og vi er altid på udkig efter nye samarbejdspartnere.

Som Karusel partner kan I sælge overskudsvarer, tidligere kollektioner eller andre usolgte produkter, som står og tager lagerplads. Ræk ud, hvis I også leder efter en større platform med kvalitetsbevidste forbrugere. 

Sammen kan vi mindske ressourcespild og gøre handel af baby- og børneting lidt grønnere.

Vil du høre mere om mulighederne for at blive Karusel partner, så kontakt os her .

Fordele for Karusel partnere